• Voor een vrij en beweeglijk lichaam
  • Voor de behandeling van fysieke (pijn)klachten en ongemakken
  • Acute en chronische (pijn)klachten
  • Sinds 2014
  • Meer dan 17.500 behandelingen

Disclaimer

Alle informatie gepresenteerd op deze website is enkel informatief. Deze informatie is niet bedoeld als vervanging van een medische of osteopatische diagnose. Alle voorbeelden zijn illustratief. De lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar (huis)arts en/of de osteopaten van Axis Osteopathie te raadplegen voor specifieke informatie over zijn of haar individuele gezondheidssituatie.

Axis Osteopathie doet haar uiterste best deze site zo up-to-date en compleet mogelijk te houden. Desondanks is het mogelijk dat er onvolkomenheden of onjuistheden insluipen. Alle informatie op deze site is dan ook onder voorbehoud van wijzigingen. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie die op deze site staat.

Deze site bevat links naar sites van andere organisaties en instellingen. Als u naar deze externe sites linkt, verlaat u de site van ‘Axis Osteopathie’ en bent u gebonden door de gebruiksregels die voor de sites die u bezoekt gelden. Axis Osteopathie is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.