• Voor een vrij en beweeglijk lichaam
  • Voor de behandeling van fysieke (pijn)klachten en ongemakken
  • Acute en chronische (pijn)klachten
  • Sinds 2014
  • Meer dan 17.500 behandelingen

Osteopathie kosten en vergoedingen 2024 Wat kost een Osteopathie behandeling?

Een consult osteopathie neemt ongeveer 45 minuten in beslag en kost €109,-. Een aantal consulten kost €120,-. Het tarief van €109,- geldt voor alle consulten bij Amarins. Bij Samuël geldt dit tarief voor patiënten die in 2023 bij hem in behandeling zijn geweest en voor alle kinderen (<18jaar). Voor de overige consulten wordt een tarief van €120,- in rekening gebracht. Eerste en vervolg consulten bij Samuël voor patiënten ouder dan 18 jaar gestart vanaf 01-01-2024 geldt dus een tarief van €120,-.

Wij streven een zo goed mogelijke en efficiënte behandeling voor u na. Ons doel is altijd u zo goed en snel mogelijk te behandelen. Dit komt daarom ook tot uitdrukking in de behandeltijden. Na de behandeling kunt u het verschuldigde bedrag per pin of contant voldoen. De factuur krijgt u dan direct mee, zodat u deze kan indienen bij uw verzekeraar.

Axis Osteopathie is aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Daarom vergoeden de meeste verzekeraars osteopathie (deels). Hiervoor kunt de deze pagina raadplegen. De vergoedingen voor osteopathie gaan niet ten koste van uw eigen risico. Er zijn circa vier tot zes behandelingen nodig om tot een maximaal resultaat te komen. Voor preventieve behandelingen zijn circa één tot drie behandelingen nodig.

Ons doel is zo goed en zo veel mogelijk mensen te helpen klachtenvrij te functioneren. Wanneer het u niet lukt om een gemaakte afspraak na te komen, dient deze afspraak 48 uur van tevoren geannuleerd te worden. Mocht dat niet lukken, dan wordt 75% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Het is niet noodzakelijk om een verwijzing van een huisarts of specialist te hebben voor een behandeling.

Consult 45 minuten
109,-Prijs per consult Amarins en Samuel 120,-Prijs per consult Samuel (>18jaar én gestart in 2024)