• Voor een vrij en beweeglijk lichaam
  • Voor de behandeling van fysieke (pijn)klachten en ongemakken
  • Acute en chronische (pijn)klachten
  • Sinds 2014
  • Meer dan 17.500 behandelingen

Osteopathie kosten en vergoedingen 2024 Wat kost een Osteopathie behandeling?

Een consult osteopathie neemt ongeveer 45 minuten in beslag en kost €109,-.

Wij streven een zo goed mogelijke en efficiënte behandeling voor u na. Ons doel is altijd u zo goed en snel mogelijk te behandelen. Dit komt daarom ook tot uitdrukking in de behandeltijden. Na de behandeling kunt u het verschuldigde bedrag per pin of contant voldoen. De factuur krijgt u dan direct mee, zodat u deze kan indienen bij uw verzekeraar.

Axis Osteopathie is aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Daarom vergoeden de meeste verzekeraars osteopathie (deels). Hiervoor kunt de deze pagina raadplegen. De vergoedingen voor osteopathie gaan niet ten koste van uw eigen risico. Er zijn circa vier tot zes behandelingen nodig om tot een maximaal resultaat te komen. Voor preventieve behandelingen zijn circa één tot drie behandelingen nodig.

Ons doel is zo goed en zo veel mogelijk mensen te helpen klachtenvrij te functioneren. Wanneer het u niet lukt om een gemaakte afspraak na te komen, dient deze afspraak 48 uur van tevoren geannuleerd te worden. Mocht dat niet lukken, dan wordt 75% van de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Het is niet noodzakelijk om een verwijzing van een huisarts of specialist te hebben voor een behandeling.

Consult 45 minuten
109,-Prijs per consult