• Voor een vrij en beweeglijk lichaam
  • Voor de behandeling van fysieke (pijn)klachten en ongemakken
  • Acute en chronische (pijn)klachten
  • Sinds 2014
  • Meer dan 17.500 behandelingen

Praktijkruimte te huur in Assen

Bent u therapeut (psycholoog/coach, diëtist, acupuncturist etc.) en op zoek naar een fijne praktijkruimte in Assen?

De praktijk heeft twee modern ingerichte behandelkamers te huur. De praktijk is gelegen in Marsdijk, direct naast Jan Postema Fitness Studio en zeer makkelijke bereikbare vanaf de A28, het centrum van Assen en vanuit de richting van Rolde. Er is voldoende parkeer gelegenheid.

Het pand is in begin 2017 helemaal opnieuw vorm gegeven. De ruimten zijn zeer licht en huiselijk en daarom erg prettig om in te werken. Het pand is ingericht met twee behandelkamers, een wachtkamer met keukentje en een toilet met douche. Eén behandelkamer (22m2) is voorzien van een luxe hoog-laag tafel met kruk, een bureau, stoelen en kasten. De andere behandelkamer (17m2) is voorzien van stoelen, bureau en een kast. Deze is zo geschikt voor gesprekken te voeren (bijvoorbeeld psychologie, coaching, diëtiek). De inrichting uitbreiden met een hoog-laag bank is mogelijk.

In beide ruimten is een airco aanwezig. In de praktijk is internet aanwezig en zijn diverse anatomische modellen en posters te gebruiken ter educatie van uw patiënt. Eigen inbreng van materiaal is uiteraard bespreekbaar.

Momenteel werkt er één osteopaat met fysiotherapie als vooropleiding. Er wordt gewerkt vanuit een multidisciplinaire visie. Denkt u dat uw behandelingen een aanvulling hierop kan zijn en bent u op zoek naar een eigen ruimte? Neem dan contact op!