• Voor een vrij en beweeglijk lichaam
  • Voor de behandeling van fysieke (pijn)klachten en ongemakken
  • Acute en chronische (pijn)klachten
  • Sinds 2014
  • Meer dan 17.500 behandelingen

Over Axis De Osteopaten

Samuël Draijer

Samuël Draijer is afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens de studie kreeg hij meer en meer interesse in de geneeskunde. Daarnaast stelde hij zichzelf steeds de vraag waarom mensen bepaalde klachten ontwikkelden. En daarnaast, misschien wel belangrijker, waarom bepaalde therapieën bij de ene persoon wel aanslaan en bij een andere met dezelfde klachten niet. Deze zoektocht en kritische houding op zijn eigen handelen, bracht hem in contact met de osteopathie.

Samuël heeft de internationaal erkende opleiding tot osteopaat aan de Internationale Academie voor Osteopathie (IAO) in Gent gevolgd om meer antwoorden op deze vragen te krijgen en zijn interesse in de geneeskunde praktisch tot uitvoering te brengen. De opleiding tot osteopaat heeft hem verdieping en verbreding in het vak van de manuele therapie gebracht tot op het niveau van de manuele geneeskunde.

Er wordt voortdurend gestreefd na verdieping, verbetering van kwaliteit en effectiviteit van behandelen. Daarom heeft Samuël Draijer in 2015 en 2016 de studie ‘kinderen en osteopathie’ gevolg aan Flanders International College of Osteopathy (FICO) in Antwerpen. Tijdens deze studie, gegeven voor verloskundigen, kinderartsen en verschillende osteopaten uit binnen- en buitenland, is er uitgebreid aandacht geweest voor de zwangerschap (voor zowel moeder én kind), het bevallingsproces (moeder én kind), (kinder)ziekten en natuurlijk de behandeling van de kleine baby! Met de verworven kennis en kunde heeft Samuël nog meer tools in handen gekregen om uw kleine zo optimaal en veilig mogelijk te behandelen.

Wat betekent dit voor u? Met de opgedane kennis en vaardigheden en zijn kritische houding op eigen handelen kan hij meer betekenen voor personen met een specifieke klacht en hulpvraag. Dit komt omdat hij niet enkel vanuit het symptoom van de klacht werkt. Hij kijkt naar de persoon en werkt vanuit de echte grondoorzaak. Door deze benadering wordt het hele patroon van bewuste en onbewuste klachten afgebouwd. Hierdoor worden chronische of tijdelijke (pijn)klachten en ongemakken opgelost en draagt dit bij aan uw welzijn.

Amarins van der Bij

Amarins is na een 5 jarige voltijdse opleiding aan the International Academy of Osteopathy in Gent afgestudeerd als Master of science in de Osteopathie. Om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen blijft ze bijscholingen volgen om alle patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Voor nu staat er eerst de postgraduate opleiding baby's en kinderen op het programma. Amarins zal werkzaam zijn in de praktijk in Assen en in Gorredijk.